Ех, днеска се събуждам, навънка всичко е бяло, само покривите на къщите под нашата се виждат. Прозореца е отворен защото парното го дава жежко (да бе - като в Студентски град!) и отвън навлиза съвсем омекотена песен на птици и бумтеж на далечен влак. Отварям лаптопа и www.bbc.co.uk/weather казва тежко -  _FOG_ ! Ех,
аз пък ще си мисля че е ^snow^ и ще си мечтая че
е събота близо до Нова година, зимната ваканция, и мама и татко са тук и има
мекици със сладко за закуска в
кухнята, а може и със сирене! Оттам, отдолу, се чуват бодрите гласове на по-ранобудни съквартиранти. Щом Берт приключи да мие Поршето (Джази) и да ринем пътека в ^snow^ пред къщата, ще излезем на улицата и ще се бием със снежни топки със съседите, по-младички от нас студенти (и студентки).

Събота може да е, защото снощи в три
предадох коригираната статия и днес съм свободен to enjoy the warm и the cold което светът ми предлага. Може дори да отида до университета в ранно-следобеден час и да погледам как другите работят докато аз само трябва да take some stuff и може би да проверя нещо в Интернет.

А довечера, с гореспоменатите съседи
потегляме на юг, към полята на Хейстингс, където два мрачни и студени дни ще се мотаем около шаторите и ще мръзнем боси и омотани с вълна под проливния дъжд, в очакване да се сразим с англите и да покрием мечовете си с %blood%.

Нотингам,
1
3.X.2006

*
Зимата дойде
Следващо писмо
Next letter
Предишно писмо
Previous letter
Обратно към каруцата
Back to the Donkey
Към главната страница
Back to entrance
I will be happy to get your
thoughts and comments!
Please, write to my email
- this is not quite a blog.
I will publish the interesting
 and contributing ones!
Dont worry - I have the guts
to publish also if critical! :)
yours, Kolio